Atrás Pujadas Capdevila, Eva

Departament de Comunicació
Comunicació Audiovisual
Professor titular d'universitat

Eva Pujadas és Doctora en Comunicació Audiovisual (UPF, 2001), Llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia (UAB, 1993) i en Ciències de la Informació (UAB, 1991). Al Departament de Comunicació, Eva Pujadas ha estat docent i investigadora dels Estudis de Comunicació Audiovisual i dels Estudis de Publicitat i Relacions Públiques on ha desenvolupat diversos càrrecs acadèmics. A l’MPD és professora del curs Power and Gender Diversity in the Media.

Així mateix és professora del Barcelona Program for Interdisciplinari Studies i del Màster Universitari Interdisciplinar en Disseny i Comunicació de l’Escola Elisava.

Línies de Recerca

• Televisió de Qualitat
  • Servei Públic de Televisió
  • Anàlisi de la Imatge