Vés enrere Congrés: "The Future of Legal Education" (13.11.19)

Congrés: "The Future of Legal Education" (13.11.19)

USQUID Dret
06.11.2019

Ponents:

DIRK HARTUNG - Executive Director Legal Technology, Bucerius Law School (Hamburg, Germany)

ARTHUR DYEVRE - Professor at Centre for Legal Theory and Empirical Jurisprudence, KU Leuven (Leuven, Belgium)

ALBERT SANGRÀ MORER - Director for the UNESCO Chair in Education and Technology for Social Change, Universitat Oberta de Catalunya (Barcelona, Spain)

ASTRID BALDISSERA - Barcelona Legal Hackers (Barcelona, Spain)

MIGLE LAUKYTE - Visiting professor, Instituto de Derechos Humano, Universidad Carlos III de Madrid (Madrid, Spain)

MARIA JESÚS GONZÁLEZ-ESPEJO - Managing Partner, Instituto de Innovación Legal and vicepresident of European Legal Tech Association (Berlin, Germany)

PAULIUS ASTROMSKIS - Vice-dean of Faculty of Law, Vytautas Magnus University (Kaunas, Lithuania)

AUSRINÉ PASVENSKIENÉ Vice-dean of Faculty of Law, Vytautas Magnus University (Kaunas, Lithuania)

VICTÒRIA ALSINA BURGUÉS (UPF. University of New York)

13 de novembre 2019

09:00-18.00 hores

Sala Polivalent (Edifici Mercè Rodoreda. Campus Ciutadella)

Programa

Segueix-nos a twitter

Cal fer una inscripció prèvia a: [email protected]

Multimèdia

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible: