Esborrar un contingut

Per esborrar un contingut de forma definitiva cal accedir al menú Administració > Continguts.

Menu de continguts

 

Pots cercar el contingut fent servir:

  • L'Identificador numèric que trobaràs quan edites un contingut
  • El Títol que és el nom que li donem al contingut en el moment de crear-lo.

 

Administra continguts

 

Un cop identificat el contingut que vols esborrar, selecciona l'opció Mou a la paperera de reciclatge al desplegable situat a la dreta del tot del contingut:

 

Després d'això el contingut ja no es mostrarà en cap lloc de la web. Si esborres un contingut per error, encara el podràs recuperar anant a la Paperera de reciclatge.