Back EUMedMi´s partners attended the kickoff meeting at UPF Ciutadella!

EUMedMi´s partners attended the kickoff meeting at UPF Ciutadella!

12.11.2019

On October 30th 2019, EUMedMi´s six partners together with its supporting institution, Union for the Mediterranean, attended the kickoff meeting at UPF Ciutadella Campus in order to review the agenda and assign tasks and responsibilities, as well as to overview the main dissemination and impact strategies, target groups, and visibility. They also discussed the structure and content of the research and other deliverables.

EUMedMi is a three-year international project funded by the Erasmus + Jean Monnet Network Program and is within the framework of EuroMedMig IMISCOE Regional Network.

Attendees:

• Birce Altiok – MiReKoc, Koç University, Istanbul, Turkey
  • Hassen Boubakri  University of Sousse, Tunisia
  • Hassan Bousetta – CEDEM, University of Liege, Belgium
  • Franz Buhr – IGOT, University of Lisbon, Portugal
  • Zouhair El Hairan – GRITIM-UPF, University of Pompeu Fabra, Catalonia, Spain
  • Boutaina Ismaili Idrissi – AMERM, Mohammed V University, Rabat, Morocco
  • Maria Lucinda Fonseca – IGOT, University of Lisbon, Portugal
  • Martin Lundsteen – GRITIM-UPF, University of Pompeu Fabra, Catalonia, Spain
  • Karina Melkonian – GRITIM-UPF, University of Pompeu Fabra, Catalonia, Spain
  • Swanie Potot – URMIS, University of Nice, France
  • Gulce Safak Ozdemir – GRITIM-UPF, University of Pompeu Fabra, Catalonia, Spain