Vés enrere Seminari: "Crisis energética y fiscalidad al servicio de la responsabilidad estratégica del Estado" (21.04.23)

Grup de Recerca en Dret Financer i Tributari

12.04.2023

Presenta i Modera: Prof. Ana Belén Macho Pérez (Professora Agregada de Dret Financer i Tributari, Universitat Pompeu Fabra)

Ponents:  Prof. Enrique Ortiz Calle (Catedràtic de Dret Financer i Tributari, Universitat Carlos III, Madrid)

Prof. Rosalba Famà (Professora de Dret de la Unió Europea, Universitat de Bocconi, Italia)

Prof. Giulio Allevato (Professor de Dret Tributari, IE University)

Clausura: Prof. Antonia Agulló Agüero (Catedràtica de Dret Financer i Tributari, Universitat Pompeu Fabra)

Divendres 21 d’abril de 2023

12:00h

Sala de Graus Calsamiglia (Edifici Roger de Llúria)

Seguiu-nos a twitter

Programa

Cal confirmar assistència prèviament per assistir a l'acte a: [email protected]

Multimèdia

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible: