Professorat UPF

ZAPATA BARRERO, RICARD

Professorat visitant

2021-2022

Joan Vergés. University of Girona. Course: Nationalism today.

Nicola McEwen. University of Edinburgh. Course: Current Research on Diverse Democracies.

2019-2020

Montserrat Guibernau. University of Cambridge. Course: Current Research on Diverse Democracies.

Dilip Gaonkar. Northwestern University. Course: Political Theory in the 21st Century.

2018-2019

Kenneth H McRoberts. Glendon School of Public and International Affairs. Course: Current Research on Diverse Democracies.

Mihaela Mihai. University of Edinburgh. Course: Political Theory in the 21st Century.

2017-2018

Aurelian Craiutu. Professor in the Department of Political Science at Indiana University, Bloomington. Course: Political Theory in the 21st Century.

Wilfried Swenden. Associate Professor and Co-Director, Centre for South Asian Studies, University of Edinburgh. Course: Current Research on Diverse Democracies.

2016-2017

Chiara Bottici (New School of Social Research, New York). Assignatura: Political Theory in the 21st Century.

Montserrat Guibernau (University of Cambridge). Assignatura: Current Research on Diverse Democracies

2015-2016

Alessandro Ferrara (Università degli Studi di Roma Tor Vergata). Assignatura: Political Theory in the 21st Century.

Peter A. Kraus (Universität Augsburg). Assignatura: Current Research on Diverse Democracies.

Carolina Galais  (UOC) Assignatura: Multilevel Political Competition: Parties, Citizens and Elections.

2014-2015

Daniel Weinstock (McGill University). Assignatura: Political Theory in the 21st Century.

Stephen Tierney (The University of Edinburgh). Assignatura: Current Research on Diverse Democracies.

Oscar Pérez de la Fuente (Universidad Carlos III de Madrid). Assignatura: Democracy and Political Liberalism: Theoretical and Institutional Features.

Lorenzo De Sio (LUISS University) i Diego Garzia (European University Institute). Assignatura: Multilevel Political Competition: Parties, Citizens and Elections.

2013-2014

Michel Seymour (Université de Montréal). Assignatura: Political Theory in the 21st Century.

Roland Sturm (Institut für Politische Wissenschaft, Friedrich-Alexander-Universität). Assignatura: Federalism and Federations: Political Theory and Comparative Politics.

Soeren Keil (Canterbury Christ Church University). Assignatura: Current Research on Diverse Democracies.

Joan Vergés (Universitat de Girona) and Ivan Serrano (UPF). Assignatura: Nationalism Today.

2012-2013

Hans-Jürgen Puhle (Goethe University Frankfurt). Assignatura: Political Theory in the 21st Century.

James Bickerton (St. Francis Xavier University). Assignatura: Current Research on Diverse Democracies.

Íñigo González (Universitat de Barcelona). Assignatura: Democracy and Political Liberalism: Theoretical and Institutional Features.

2011-2012

Will Kymlicka (Queen's University). Assignatura: Political Theory in the 21st Century.

Sören Keil (Canterbury Christ Church University). Assignatura: Current Research on Diverse Democracies.

2010-2011

Wayne Norman (Duke University). Assignatura: Current Research on Diverse Democracies.

2009-2010

Ilan Peleg (Northwestern University) & Stephen Tierney (The University of Edinburgh). Assignatura: Political Theory in the 21st Century.

Joan Vergés (Universitat de Girona) (amb Camil Ungureanu). Assignatura: Current Research on Diverse Democracies.