Back Rafael Ventura will defend his PhD thesis on January, 25th

Rafael Ventura will defend his PhD thesis on January, 25th

20.01.2019

CritiCC's member Rafael Ventura will defend his PhD thesis, supervised by CritiCC's Researcher and coordinator Pilar Medina-Bravo and CritiCC's member Miquel Rodrigo Alsina. The thesis is titled "LGBT/Queer Media Studies: aportaciones para su consolidación como campo de estudio" (LGTB/Queer Media Studies: Contributions to its consolidation as a Research Field")

The presentation will take place at 9:00h, next friday January, 25th in the room 52. 003 (Poblenou Campus- UPF)

The tribunal will be composed by his supervisors, Miquel Rodrigo Alsina and Pilar Medina Bravo, Maria José Masanet, PhD (Universitat Pompeu Fabra), Adolfo Carratalà, PhD (Universitat de València) and David Paternotte, PhD (Université Libre de Bruxelles).

Multimedia

SDG - Sustainable Development Goals: