

WP4 PEER TO PEER MEETING

28 June 2021

Opening session

10:00 - 10.15

Project Presentations (elevator pitch format)

10:15 – 12:15

CY Cergy Paris Université

| Project name | Theme | Time |
|---|-------------|---|
| <u>Team 1</u> : Creation of a comprehensive and innovative system of signposting in CY International Campus in Cergy | People | 10:15 – 10:20 (5 minutes) |
| <u>Team 2</u> : Creation of a newRail Freight Corridor in Pontoise | People | 10:20 – 10:21 (1 minute video presentation) |
| Göteborgs Universitet | | |
| Project name | Theme | Time |
| <u>Team 3</u> : Avalanche (culture map) | Partnership | 10:21 – 10:26 (5 minutes) |

| <u>Team 4</u> : Disco (tinder for culture) | Partnership | 10:26 – 10:31 (5 minutes) |
|--|-------------|---|
| <u>Team 5</u> : Extreme (recycling) | Partnership | 10:31 – 10:32 (1 minute video presentation) |
| The University of Warwick | | |
| Project name | Theme | Time |
| <u>Team 6</u> : Unequal Access to Local Support Services | People | 10:32 – 10:37 (5 minutes) |
| <u>Team 7</u> : Closing the Education Gap | People | 10:37 – 10:42 (5 minutes) |
| Universitat Pompeu Fabra | | |

| Project name | Theme | Time |
|--|-------------|------------------------------|
| <u>Team 8</u> : LVBA Liveable Barcelona | Partnership | 10:42 – 10:47 (5 minutes) |
| <u>Team 9</u> : EUTOPIC Campus | Partnership | 10:47 – 10:52 (5 minutes) |
| <u>Team 10</u> : CAT Ajut | People | 10:52 – 11:57 (5 minutes) |
| Univerza v Ljubljani | | |
| Project name | Theme | Time |
| <u>Team 11</u> : Inclusion and | People | 10:57 – 11:02 (5 minutes) |

(5 minutes)

Diversity

| <u>Team 12</u> : LocGlob Supply | Partnership | 11:02 – 11:07 |
|--|-------------|-----------------|
| Chains | | (5 minutes) |
| <u>Team 13</u> : Gender and Mental Health | | 11:07 – 11:08 |
| | People | (1 minute video |
| | | presentation) |

Vrije Universiteit Brussel

| Project name | Theme | Time |
|---|-------------|---|
| <u>Team 14</u> : Bridging the digital gap with partner <u>P&V</u> <u>Foundation</u> | People | 11:08 – 11:09 (1 minute video presentation) |
| <u>Team 15</u> : Transforming <u>Ancienne Belgique</u> into an open house | People | 11:09 – 11:10 (1 minute video presentation) |
| <u>Team 16</u> : Science promotion for youth with <u>Innoviris</u> | Partnership | 11:10 – 11:11 (1 minute video presentation) |
| <u>Team 17:</u> Education and job opportunities with <u>Capital</u> | People | 11:11 – 11:12 (1 minute video presentation) |
| <u>Team 18:</u> Inclusive citizen projects in the <u>Commune of</u> <u>Elsene</u> | People | 11:12 – 11:13 (1 minute video presentation) |

<u>Questions and answers</u>

11.15 – 11.45

Wrap-up session

11.45 – 12.00

