Vés enrere TIDE at CIDUI 2021

TIDE at CIDUI 2021

25.06.2021

CIDUI 2020 + 2021 will take place next week!

Proceedings available at https://raco.cat/index.php/RevistaCIDUI/index

TIDE is participating with:

• Amarasinghe, I., Hernández-Leo, D., Manatunga, K., Beardsley, M., Bosch, J., Carrió, M., Chacón-Pérez, J., Jimenez-Morales, M., Llanos, D., Lope, S., Martinez-Moreno, J., Santos, P., Vujovic, M. (2021). Collaborative Learning Designs using Pyramid App. 11th International Conference on University Teaching and Innovation (CIDUI): Beyond competencies: new challenges in a digital society, Barcelona.
  • Llerena, M., Carrió, M., Hernández-Leo, D., (2021) Towards a more transversal university: exploring PBL-SDG innovative strategies to contribute to the sustainable development, 11th International Conference on University Teaching and Innovation (CIDUI): Beyond competencies: new challenges in a digital society, Barcelona.
  • Beardsley, M., Martínez-Moreno, J. & Hernández-Leo, D. (2021). Comparing pre-service and in-service teacher perceptions of the science of learning. 11th International Conference on University Teaching and Innovation (CIDUI): Beyond competencies: new challenges in a digital society, Barcelona.
  • Beardsley, M., Martínez-Moreno, J. & Hernández-Leo, D. (2021). Learning to learn: university student perceptions of a science of learning intervention. 11th International Conference on University Teaching and Innovation (CIDUI): Beyond competencies: new challenges in a digital society, Barcelona.
  • Michos, K. & Hernández-Leo, D. (2021). Meta-Research Conference: Data-driven planning of a research methods situated-learning activity. 11th International Conference on University Teaching and Innovation (CIDUI), Barcelona.

With the UCA-ETIC USQUID:

• Moreno, V., & Hernández-Leo (2021) Student perspectives on the COVID-19 emergency remote teaching at a Catalan engineering school, 13th annual International Conference of Education, Research and Innovation (CIDUI), online,
  • Santos, P., Moreno, V., Hernández-Leo, D., (2021) El papel de los espacios como facilitadores del aprendizaje colaborativo, 11th International Conference on University Teaching and Innovation (CIDUI), Barcelona.

With the UPF innovation network:

• Soria, V., Roca, C., Carrio Sampedro, Alberto; Moyano Claramunt, Elisabet; Hernández-Leo, Davinia; Capdevila, Pol; Cunillera Domènech, Montserrat; Alemany Costa, Fina; Mellado, A. (2021) Motivacions de la conducta d’assistència a classe dels estudiants de grau de la Universitat Pompeu Fabra. 11th International Conference on University Teaching and Innovation (CIDUI), Barcelona
  • Soria, V., Vukov, V., Carrio, A., Moyano, E., Hernández-Leo, D., Capdevila, P., Cunillera, M., Roca, C., Forastello, A., Alemany, F. (2021) Trabajos Final de Grado grupales, integrados y mutidisciplinares. 11th International Conference on University Teaching and Innovation (CIDUI), Barcelona

Multimèdia

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible: